Mas Vell Restaurant by Stefano Colli

Photographer Leonardo García

The "new" Mas Vell, presents a new format: Restaurant, Brew pub and Coworking.

The main idea for this project was to respect the existing architectural environment, rescuing traditional elements and incorporating contemporary elements that seem to have always been there.

To light the rooms, the designer Stefano Colli used MG_ Track, a combination of linear structures with magnetism that allowed to combine technical and decorative lighting according to the needs of each space. Thanks to its minimalist aesthetic and reduced dimensions, it looks perfectly integrated in each area of the "new" Mas Vell.

Mas Vell | Nexia
Mas Vell | Nexia
Mas Vell | Nexia
Mas Vell | Nexia
Mas Vell | Nexia

These are our customer's favourites products

Related projects

Share your project with us, we can help you make it

contact background